Torna el Tast Tiana

0
782

El Tast Tiana, la mostra gastronòmica i del vi, torna al bell mig de Tiana els dies 10, 11 i 12 de juny. La fira recupera la presencialitat després de dos anys de pandèmia. I ho fa amb una oferta de 15 restaurants, 2 forns, 8 cellers, 2 cerveses artesanes i 1 licor artesà. S’ampliaran el nombre de punts de degustació creant dues noves zones amb capacitat per 250 persones més i per primer cop s’instal·la una font d’aigua potable per als visitants. Can Riera esdevé la seu del Tast Tiana on es farà el pregó a càrrec del xef del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, Víctor Quintillà, i la resta d’activitats vinculades a la mostra com el tast de vins amb Johnny Alemán i la presentació del llibre “Cuina o barbàrie” de Maria Nicolau a càrrec de la periodista Laura Rosel.

Un tast més sostenible
Per primera vegada, el Tast Tiana incorporarà safates retornables. Es podran comprar per 1€ als punts de compra de tiquets i amb el seu retorn, es tornarà l’euro. Hi haurà servei de recollida de taules i espais de degustació i més punts de reciclatge. A l’entrada de la plaça de la Vila hi haurà una font d’aigua potable per a tots els visitants.

El pregoner
El xef Víctor Quintillà i la sommelier Mar Gómez, van obrir l’any 2001 a Santa Coloma de Gramenet, el restaurant Lluerna, resultat del maridatge de la cuina i el vi, del mar i la terra, de la cuina de proximitat i la gastronomia creativa, guardonat amb una estrella Michelin.

Per evitar cues, es podran comprar les entrades anticipades al pati de la policia durant els matins de 9 a 14 hores, amb pagament amb targeta de crèdit.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom