Tiana restringeix el trànsit al centre de la localitat

0
912

A partir d’aquest divendres, i durant tot el mes de juliol, des de l’Administració de Tiana s’ha decidit tancar el trànsit de vehicles durant el cap de setmana els carrers Sant Cebrià, Lola Anglada i Centre. L’Administració decideix fer un pas més i engegar una prova pilot per ampliar les hores de pacificació als carrers esmentats. La restricció de trànsit actual s’ampliarà des del divendres a les 20 hores i fins diumenge a les 18 hores. La prova es farà cada cap de setmana, des del divendres 1 de juliol, fins al diumenge 31 de juliol.

L’Ajuntament de Tiana destaca que “diferents estudis demostren que la reducció de la circulació de vehicles motoritzats comporta una millora en aspectes com la qualitat ambiental, la seguretat viària o l’ús de l’espai públic”. L’eix que va des del carrer Sant Cebrià fins al carrer del Centre ofereix una via alternativa, pacificada, perquè els ciutadans de la localitat hi puguin anar a peu des de l’Església fins a la plaça de la Vila o, utilitzant el carrer Matas, fins al parc de l’Antic Camp de Futbol. A més des del Consistori afirmen que “la pacificació del carrer també dona més seguretat als espais de restauració que tenen terrasses a la via pública”.

S’han habilitat les rutes alternatives habituals per als veïns de la zona. L’accés al carrer de les Flors serà pel carrer Mediterrani i Lola Anglada. L’accés als aparcaments del carrer del Centre es farà pel mateix carrer del Centre en sentit contrari, com s’està fent ja els dissabtes al matí. La restricció del trànsit i el tancament dels carrers, garanteix l’accés als vehicles d’emergències.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom