Tiana posa en marxa una app de seguretat ciutadana

0
861

Els tianencs ja poden descarregar l’app M7 Citizen Security Tiana que els permetrà connectar de manera ràpida i senzilla amb la Policia Local. Amb aquesta aplicació només calen 2 clics per tenir una comunicació directa amb la Policia Local o qualsevol dels altres cossos de seguretat. Els grans valors de l’aplicació M7 Citizen Security Tiana són la immediatesa i facilitat que proporcionen a l’usuari. Davant d’una emergència, siguem persones joves o grans, el temps de reacció és vital, i de vegades no atinem a marcar el telèfon adequat, i el temps que perdem en trobar l’interlocutor correcte pot ser crucial per a una feliç resolució de la incidència.

En cas d’emergència, els usuaris podran trucar directament a la Policia Local sense necessitat de marcar cap número de telèfon o enviar un missatge que els geolocalitzarà i que arribarà en 10 segons a la Policia Local. Aquests missatges d’emergència poden ser de 4 tipus: emergència mèdica, incendi o accident, robatori o amenaça i assetjament.

Amb l’aplicació M7 Citizen Security Tiana, els veïns i les veïnes de Tiana també rebran alertes amb informació d’interès sobre el municipi que s’enviaran des de la Policia Local i des del Departament de Comunicació del consistori.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom