Tiana encendrà aquest Nadal dos arbres naturals

0
816

La campanya de Nadal començarà el dimarts, 5 de desembre a Tiana, amb l’encesa de l’arbre i tota la il·luminació nadalenca dels carrers. Com a novetat, aquest any, hi haurà dos arbres: un al centre de la plaça de la Vila i un altre al Parc de l’Antic Camp de Futbol on es fa la fira de Nadal. L’arbre de la plaça, que fa 8 metres, enguany es col·locarà al centre, com s’havia fet originàriament, i està patrocinat per Fomento de Construcciones y Contratas. L’arbre que es col·locarà al Parc de l’Antic Camp de Futbol és un cedre patrocinat per Ambitech, l’empresa de Parcs i Jardins, i quedarà plantat. La idea és plantar una espècie autòctona que pugui arrelar i fer d’ombra a l’estiu i engalanar-lo cada Nadal.

La il·luminació dels carrers del poble s’ha dissenyat amb criteris d’austeritat i estalvi energètic. Tots els elements tenen llums leds de baix consum. S’il·luminaran el 5 de desembre i quedaran apagats el 8 de gener. La decoració nadalenca està centrada sobretot en els carrers on es concentra el comerç i les vies principals d’accés al poble i les diferents zones.

Els actes principals del Nadal a Tiana comencen amb l’Encesa de l’arbre i acaben amb la Cavalcada de Reis. Entre les novetats hi ha El Casalet de Nadal, El Casalet de Nadal, destinat a infants durant tres dies feiners però no lectius entre Nadal i Cap d’Any, i el Nadal Jove, amb tallers a partir dels 12 anys i un torneig de Volei. Torna l’estafeta dels Reis d’Orient a Can Riera. A més, hi haurà un Bambolines especial i activitats cada tarda a la Biblioteca can Baratau. Aquest any el calendari d’advent està dedicat a la gent gran de Tiana. 11 persones que han treballat pel poble des de les entitats i comissions. El calendari es repartirà el 30 de novembre des de La Llar de les Persones Grans.

La fira de Nadal de l’ACIST es farà un any més al Parc de l’Antic Camp de Futbol el cap de setmana del 16 i 17 de desembre i comptarà amb activitats familiars i una edició especial del Tiana Llegim amb: L’Agus i els monstres, Bitmax&CO i Copons&Fortuny visiten Tiana. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom