Tarifa plana de 15,90 euros al mes per anar al cinema de forma il·limitada

0
5694

El nou model de subscripció es presentarà oficialment a l’abril i s’activarà gradualment a partir d’aquell mes a tots els cinemes de Cinesa

Cinesa ha anunciat aquest dimecres una tarifa plana que ha batejat com a Unlimited Card, un programa de subscripció de cinema amb què els clients podran veure les estrenes de les pel·lícules tantes vegades com vulguin al llarg de l’any amb un preu des de 15,90 euros al mes.

El nou model de subscripció es presentarà oficialment a l’abril i s’activarà gradualment a partir d’aquell mes a tots els cinemes de la companyia.

Unlimited Card estarà disponible en dos formats: Estàndard i LUXE. “Des de Cinesa sempre apostem per oferir als espectadors noves fórmules de consum cinematogràfic que s’adaptin a les noves necessitats i que donin resposta a la transformació d’un sector en canvi constant. Amb el llançament d’Unlimited Card fem un pas més en el nostre compromís amb els nostres clients a través d’un projecte innovador que permetrà gaudir de les millors estrenes de forma il·limitada i, com sempre, de la millor manera possible”, ha explicat el Managing Director de la comanyia, Ramon Biarnés.

Així doncs, aquestes serien les tarifes:

  • Unlimited Standard: 15,90 euros al mes. Accés a totes les sales CINESA (no LUXE), incloent-hi butaques VIP.
  • Unlimited LUXE: 18,90 euros al mes. Accés tant a les sales LUXE com a les estàndards.
  • Subscripció anual Unlimited Standard: 149 euros a l’any (preu promocional; l’habitual serà de 190,80 euros)
  • Subscripció anual Unlimited LUXE: 189 euros a l’any (preu promocional; l’habitual serà de 226,80 euros)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom