S’inicia el Comunalitats a Badalona, un projecte d’inclusió social i econòmica

0
698

El pròxim dimecres 28 de setembre a les 15 hores, La Fundació Badalona Capaç, l’Ajuntament de Badalona, la Cooperativa Gramagraf i la Plataforma Sant Roc Som Badalona presenten el projecte Comunalitats. Les quatre entitats activadores han organitzat una trobada oberta a la Sala d’Actes del Centre Cívic de Sant Roc per donar a conèixer el projecte d’economia social finançat per la Generalitat de Catalunya.

Durant la trobada es presentaran les principals línies d’actuació que es desenvoluparan en el territori. Al mateix temps, la reunió serà un espai on començar a fer xarxa amb totes aquelles persones que tinguin idees i propostes per engegar projectes d’ajuda mútua i vulguin formar-hi part.

El programa està destinat a protegir i potenciar la xarxa econòmica urbana per revertir els efectes de la covid-19 a través de l’economia de proximitat als barris i ciutats. Preveu fer-ho donant impuls a nous projectes d’ajuda mútua que neixen de la mà del teixit veïnal i associatiu, del petit comerç, de les xarxes de suport mutu, les associacions veïnals, i les persones treballadores autònomes. El projecte està promogut i finançat pel programa d’economia social, del Departament d’empresa i treball de la Generalitat de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom