Sant Roc tindrà agents de la Guàrdia Urbana de manera permanent

0
2251
El govern de Badalona ha anunciat, aquest dimarts, la preparació d’un servei específic de Guàrdia Urbana per Sant Roc. L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha avançat en una roda de premsa que el districte té molts problemes de seguretat i admet que cal un servei extra al mòdul prefabricat que va instal·lar fa dos mandats per garantir presència física de la policia i que amb el pas dels anys s’han deteriorat. Finalmet, el mòdul de la plaça Camarón de la Isla no serà remodelat, i s’ha parat la seva licitació, una notícia que va avançar el TOT. De fet, els sindicats policials ja havien avisat que aquest mòdul no era segur pels agents. Ara mateix l’Ajuntament treballa per trobar un espai físic per encabir els agents. Un espai podria ser l’Oficina del Districte, al costat del Mercat Municipal de Sant Roc.  https://www.eltotbadalona.cat/lajuntament-licita-les-obres-per-remodelar-el-modul-de-la-urbana-de-sant-roc/
En la roda de premsa, Albiol ha avançat que aposta per fer un “replantejament” de l’acció policial a Sant Roc a partir d’un servei permanent de policies que no estigui vinculat als antic mòduls. Segons l’alcalde, els detalls s’estan acabant de perfilar i s’espera una presentació en les pròximes setmanes.

Dades delinqüencials, a la baixa a Badalona

Entre gener i juny, el conjunt d’infraccions penals a Badalona han caigut un 4,6% repecte el mateix període d’ara fa dos anys. Les dades es comparen amb el 2019,  perquè recordem el 2020 hi havia en vigor el confinament. En el cas de delictes com els robatoris amb violència la caiguda és del 21,6% i els robatoris en domicilis cauen un 9,5%. En canvi pugen les agressions sexuals (20%) i el tràfic de drogues (56,5%).

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom