Remuntada contra l’Hércules

0
1383

Jordi Creixell

La il·lusió ha tornat al CF Badalona, que diumenge passat, a l’Estadi, va tombar tot un peix gros com l’Hércules (2-1). Els de Juanjo García, a més, van protagonitzar una remuntada memorable en la segona part, després que els alacantins s’havien avançat al minut 9 amb un gol de Samuel. Del 66 al 72, però, van arribar sis minuts màgics que van capgirar el partit. Primer amb el penal comès sobre Robusté, que va transformar Santi Magallán. I després amb el primer gol com a escapulat del davanter Néstor Albiach, que va tenir un debut somiat. Partidàs també de Robert Simón per sumar un triomf de prestigi i allargar la ratxa dels escapulats, que acumulen ja set jornades sense perdre. Aquest diumenge toca seguir sumant al camp del cuer, el Castelló (17.15h). Foto: Eloy Molina