Rectificació: Helena Bayo presenta un dels patrimonis més alts del Parlament i Sabater no arriba als 100.000 euros

0
5549

El Parlament de Catalunya ha publicat les dades i les xifres de transparència dels membres de la XIII legislatura, que tot just comença ara. La cambra catalana ha fet pública a través de la seva web les declaracions de rendes, de béns, d’activitats i càrrecs i d’interessos econòmics de tots els nous diputats de la nova etapa. Diversos d’ells han fet pública una llista extensa de tot el seu patrimoni però d’altres és breu o inconcreta. Els pots consultar tots aquí.

La regidora del PSC, Helena Bayo, i ara també parlamentària, declara un patrimoni d’uns 2,5 milions d’euros. Bayo disposa de diversos habitatges, un parell d’herència, garatges i finques rústiques.

RECTIFICACIÓ I ACLARACIÓ DE LA REDACCIÓ DEL TOT

L’exalcaldessa de Badalona, Dolors Sabater ha fet públic un patrimoni que no arriba als 100.000 euros, i no d’uns 1,2 milions que havien publicat en aquest mitjà. Les dades errònies són perquè Sabater, tot i de disposar de diverses propietats, en bona part d’elles no disposa ni d’un 10%. Des de la redacció del TOT volem demanar disculpes per aquest error, també publicat aquest dimarts en altres mitjans de comunicació.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom