Quines botigues tornaran a aixecar la persiana dilluns?

2
11630

Per fases, aixì aniran obrint les botigues. En la fase 0, a partir de dilluns 4 de maig, només podran obrir locals i establiments amb cita prèvia per atendre de manera individual els clients. S’establirà un horari de preferència per a les persones majors de 65 anys i, en cas de servei professional que impliqui contacte amb el client, caldrà utilitzar mascareta i guants. En aquesta primera fase podran obrir perruqueries, restaurants i cafeteries només per fer menjar per emportar.

En la fase 1, que arribarà 11 de maig, festiu a Badalona perquè serà Sant Anastasi, es permetrà l’obertura generalitzada de locals i establiments, des de ferreteries a sabateries, per exemple. L’aforament serà limitat al 30% i s’haurà de garantir la distància mínima de dos metres entre clients. Es mantindrà l’horari de preferència per a les persones de més de 65 anys. Es podran reiniciar els mercats a l’aire lliure que no siguin sedentaris i mantenint sempre les distàncies de seguretat. La limitació de l’aforament en aquests espais serà del 25%. Els grans centres comercials, com per exemple Ikea, Decathlon o Conforama de Montigalà, per posar alguns exemples, seguiran tancats.

En la fase 2, el 26 de maig, es podran obrir els grans centres comercials amb un aforament limitat al 40% i mantenint la distància de seguretat. Es podrà ampliar l’aforament a un terç en el cas dels mercats a l’aire lliure. En la fase 3, el 10 de juny,  es podran utilitzar les zones comuns dels centres comercials, però només al 50% de la seva capacitat i mantenint la distància de seguretat entre clients.

 

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom