Portes obertes de Nadal a Bricoteca: vine a fer activitats gratuïtes de bricolatge per a totes les edats!

0
2661

Durant les setmanes de l’11-23 de desembre i del 8-13 de gener estem de Jornades de Portes Obertes, adults i nens i nenes poden venir a tastar una classe de l’activitat que prefereixin totalment GRATUÏTA

Bricoteca torna a activar les portes obertes a Badalona. El nou centre situat a l’Avinguda President Companys 44 ofereix cursos de manteniment, treballs manuals i bricolatge per a adults i infants. Mitjançant els seus cursos i tallers, els centres Bricoteca permeten als seus alumnes viure experiències dissenyades per desenvolupar les seves capacitats i crear amb les seves pròpies mans un impacte positiu al món. Els alumnes es carreguen d’autosuficiència i es diverteixen aprenent sobre bricolatge, treballs manuals i manteniment de la llar.

Per què t’hauries d’apuntar avui? Apunta’t a la teva primera classe aquí!

Durant les setmanes de 19 al 23 de desembre i del 8-13 de gener estem de Jornades de Portes Obertes, adults i nens i nenes poden venir a tastar una classe de l’activitat que prefereixin totalment GRATUÏTA. A més a més, durant aquestes dates tan especials també oferim activitats de temàtica nadalenca per als més petits o per a famílies.

Què oferim?

Bricoteca és el lloc de reunió de la comunitat més creativa. Ofereix activitats de fusteria, bricolatge, restauració i decoració de mobles per a adults i nens entre 5 i 12 anys.

Activitats per a adults (fes clic per accedir-hi)

L’oferta consta de 3 cursos:

Fusteria: Els alumnes creen els seus propis mobles i els poden decorar al seu gust. Aprenen les tècniques tradicionals de fusteria, així com sobre l’ús d’eines elèctriques i manuals i els diferents tractaments i acabats de la fusta.

Bricolatge: S’ensenyen els imprescindibles per al manteniment de la llar, millorar-ne les instal·lacions i reparar els incidents domèstics més habituals. Alguns dels temes que es tracten a classe són: portes, persianes, armaris, fontaneria, humitats, calefacció, renovació de juntes, pintura, etc.

Restauració i decoració de mobles: Els alumnes aprenen les tècniques necessàries per decorar i restaurar mobles o peces decoratives. Cadascú pot portar el seu propi moble i posar en pràctica els coneixements del curs.

Aquests cursos s’ofereixen en diferents modalitats segons la flexibilitat de cada alumne: cursos trimestrals al teu ritme.

En el cas dels cursos trimestrals, els alumnes vénen un cop per setmana en un horari fix, mentre que en el cas dels cursos al teu ritme, poden triar venir quan vulguin.

També s’ofereixen tallers (activitats de 2 hores amb diferents temàtiques: bricolatge, electricitat, lettering i taller familiar de fusteria) i activitats grupals com festes d’aniversari per a adults i per a nens, teambuilding o qualsevol esdeveniment grupal, on es vulgui gaudir d’un lloc creatiu.

Jornada de portes obertes per a adults (fes clic per accedir-hi)

Activitats infantils (fes clic per accedir-hi)

Bricoteca és el taller creatiu dels més petits, amb l’acompanyament dels mentors, les nostres eines i espais adaptats poden fer realitat les millors idees de forma segura. Ens basem en la creació amb fusta tot i que també deixem espai a l’experimentació amb altres materials com l’argila, el paper maixé o el macramé. Tenim calaixos creatius amb molts projectes proposats. Poden fabricar allò que els mostrem o fer realitat els seus propis invents.

L’oferta consisteix en:

Extraescolars: Els nens i nenes van a classe 1 cop per setmana de dilluns a dijous i poden triar entre venir 1h o 1,5h.
Campus: Disponible en temporades de vacances com estiu, Setmana Santa i Nadal.
Festes d’aniversari
Activitats a mida per a escoles
Tallers familiars de fusteria
Tallers Familiars per a dates especials

Jornada de portes obertes per a infants (fes clic per accedir-hi)

A més, les activitats estan dissenyades basant-se en el nostre propi mètode, desenvolupat amb un equip pedagògic. El mètode comparteix principis amb la Teoria del Joc, vol dir que aprenen de forma lúdica. Totes les nostres activitats infantils asseguren el desenvolupament de competències que s’adquireixen gràcies al mètode.

Taller de Nadal en família (fes clic per accedir-hi)

Campus de Nadal a Bricoteca (fes clic per accedir-hi) 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom