Parlem amb Josep Lluís García, president dels Amics del Pessebre de Badalona

0
2806

Des de fa unes dies ja esteu instal·lant la Mostra de Diorames a la Sala El Refugi. Com serà la mostra d’aquest Nadal especial?  

Els diorames  ja estan al Refugi. Ara falta acabar els detalls i fer el monumental tradicional de suro. Exposarem 23 diorames. Haurem de complir unes normes de seguretat per les visites. Aquest any hem decidit que només obrirem els dies feiners, deixant les vigilies i festius per les visites concertades amb cita prèvia al telèfon 647 45 88 51, on la senyora Marisa  atendrà als possibles visitants. Si Us Plau, truqueu de 17 a 20h. Tot aixó és a dia d’avui i, lògicament, estarà supeditat a la evolució de la pandèmia.
Quins treballs heu creat aquest any des dels Amics del Pessebre de Badalona?  

Exposarem 23 diorames. Els diorames, com cada any, són d’allò més variat. Paisatges del Pirineu, Els Pastorets al Círcol, Vall de Boí, Beget, Monells i, llògicament, algún racó de la geografia badalonina: podreu veure, com els “Els Reis a Can Ruti”, una miniatura de la rectoria de Santa Maria, i una recreació de la Masia de Can Boscà.
A més, aquest Nadal des dels Amics del Pessebre heu elaborat el Pessebre de la plaça de la Vila. Com ha anat?  

Certament. La Carme Ayza Bultó va desestimar de fer-lo, com ja era tradicional, el Pessebre Monumental de la Plaça de la Vila i, per aquest motiu, ens ho van oferir a nosaltres. Després de tenir un canvi d’impressions amb la Carme, ho vam acceptar de molt bon grat. Per a nosaltres ha representat un gran repte per què és la primera vegada que ho fem i la Carme havia posat el llistó molt alt. Ja està acabat i esperem poder-lo inaugurar el 13 de desembre, per Santa Llúcia. 

Espereu que els pessebres portin una mica d’il·lusió i esperança en aquest any tan complicat?  
Per a nosaltres el Pessebre és Nadal i Nadal és il·lusió. Si, a més a més, podem aportar una mica de llum en aquests moments tan foscos ho celebrarem molt.  

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom