Parlem amb el doctor Eloi de Tera de Barcelona Secret Tours

0
6092

 “Nosaltres organitzem els viatges directa i personalment amb qui està interessat”

Barcelona Secret Tours és una agència de viatges on la cultura està a l’ordre del dia. Eloi de Tera és doctor en història de l’art per la Universitat de Barcelona i és el responsable de les visites guiades que l’empresa, amb seu al carrer Sant Francesc d’Assis, al Centre de Badalona, organitza.

– Com va néixer Barcelona Secret Tours?
Fa més de 5 anys que l’empresa existeix, però és la primera vegada que ens assentem a Badalona. Abans treballàvem amb altres agències, encara que, a mesura que hem anat creixent, hem passat a oferir uns viatges més exclusius dirigits a grups reduïts de gent (màxim 15 persones). A “Roma Secreta”, per exemple, es podran visitar palaus privats i accedir a llocs que no es poden veure habitualment, tot això enfocat cap a la cultura.

– Teniu algun criteri per a triar les destinacions i les dates dels viatges?
La veritat és que no seguim cap criteri, simplement oferim llocs que els viatgers ens demanen o uns altres que sabem que poden generar un gran interès. Respecte a les dates, organitzem viatges tot l’any, ja que el públic majoritari és gent jubilada o de la tercera edat que té més temps i no depèn de factors externs. Per descomptat, també ens enfoquem a universitaris i a un públic més ampli, però els consumidors habituals són gent gran, alguns fins i tot que estan en la universitat fent cursos i els interessa venir.

– Què us diferencia d’altres agències de viatges convencionals?
Sobretot, dues coses. La primera és que oferim viatges monogràfics de temes concrets que no es troben en qualsevol altra agència perquè normalment l’enfocament turístic està per sobre de qualsevol interès. Els viatges de l’any que ve ja estan publicats al nostre web i, per exemple, oferim un dedicat a Miguel Ángel en el qual comptem amb un permís especial del Vaticà per a entrar en la Capella Paulina, que normalment no és accessible.
La segona cosa que ens diferencia de les altres agències és que no tenim cap intermediari. És a dir, nosaltres organitzem els viatges directe i personalment amb qui està interessat en ells sense ningú pel mig.

– Què està inclòs en el preu?
El preu inclou pràcticament tot: vols, hotels, transports, les visites guiades…

– Consideres que aquest tipus de viatges tenen un bon acolliment?
Depèn del viatge, però en general sí que tenen bon acolliment. Que siguin grups reduïts és un gran avantatge i, a més, publiquem amb antelació els viatges perquè la gent pugui mirar-los i decidir amb temps. Hi ha alguns de la primera meitat del 2020 que ja estan gairebé al complet.

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom