Mor l’exalcalde de Montgat, Pere de José i Hermens

0
5175
Pere de José i Hermens, exalcalde de Montgat, ha mort aquest dimecres als 89 anys a la Residència de Sant Cebrià de Tiana, segons ha informat el mateix Ajuntament de Montgat.

De José va ser alcalde de Montgat des del 1979 fins el juny de 1999, període durant el qual va encapçalar la gestió municipal que va permetre la gran transformació urbanística i paisatgística de Montgat,  tal i com el coneixem ara.

En un comunicat, l’Ajuntament de Montgat ha destacat que gràcies al seu tarannà i esperit de treball va saber establir un marc de relacions institucionals, que va permetre que el consistori es relacionés de manera fluida, tan amb els Ministeris de l’època a Madrid, com amb la Generalitat de Catalunya, la Diputació i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. El consistori ha destacat també grans projectes que va tirar endavant De José, com traslladar fora de Montgat tota la indústria contaminant que ocupava la franja litoral del barri de les Mallorquines, el desenvolupament del Residencial Montgat o el soterrament de la B-20, al seu pas per Montgat. Altres obres impulsades per De José va ser la recuperació de les platges o la creació del Parc de les Bateries.

L’Ajuntament de Montgat, en nom de tots els seus representants polítics i dels treballadors i treballadores de la corporació ha manifestat la seva tristesa per la mort de l’estimat alcalde, i el respecte i reconeixement a la seva persona,  donant el condol i escalf a la seva família.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom