Montgat presenta un nou talonari a favor del comerç local

0
1414

L’Associació de Serveis i Comerços de Montgat (ACISM) posa en marxa un any més la campanya de promoció del comerç local “El talonari de l’ACISM”. A través d’aquesta iniciativa, l’ACISM posa a disposició diferents promocions i descomptes per a ser utilitzats al comerç montgatí.

Al talonari hi trobareu vals de compra i promocions de 2×1 i descomptes en serveis de salut dental, serveis d’estètica, perruqueria, pastisseria, planta i flor, reformes, alimentació, vins, restaurants, dermofarmàcia, productes d’alimentació i higiene per a mascotes, gimnasos, teràpies, assegurances, immobiliària, pintors, serveis de neteja, autoescoles, esmorzars de franc, plantes, matrícules gratuïtes…

En aquesta campanya hi participen més de 40 establiments. A més, enguany la particularitat que presenta aquesta iniciativa és que els clients i clientes que facin ús dels vals de compra d’“El talonari de l’ACISM” a un mínim de cinc establiments, també entraran en el sorteig d’un únic val de compra de fins a 500€.

El talonari es distribuirà a mitjans del mes de setembre a tots els habitatges de Montgat. En aquest sentit, cal tenir en compte que inclou ofertes que en la seva majoria s’allargaran fins al 31 de desembre de 2023.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom