Montgat estrena un telèfon gratuït per la recollida de mobles

0
1990

L’Ajuntament de Montgat ha adjudicat el nou contracte de neteja, manteniment de l’espai públic i recollida de residus. Entre d’altres novetats i serveis, amb l’entrada en funcionament del nou contracte s’ha habilitat un nou telèfon de recollida de mobles en el que us atendran si voleu llençar un voluminós. Es tracta del telèfon 900 102 381, amb el que s’han de posar en contacte els veïns i veïnes de Montgat que tinguin mobles o trastos vells i se’n vulguin desprendre. Amb aquesta trucada es concretarà un dia i hora per deixar els materials en desús al costat dels contenidors i que el servei municipal (gratuït) de mobles i objectes voluminosos n’efectuï la recollida. Es poden deixar fins a cinc materials diferents, que caldrà especificar en la mateixa trucada.

A més del telèfon també s’ha habilitat una adreça de correu electrònic [email protected] perquè els veïns i veïnes puguin comunicar o informar d’incidències sobre recollida de mobles.

Els ciutadans que no puguin o vulguin esperar per llençar els mobles i objectes voluminosos els poden portar a la deixalleria municipal de Tiana, que obre de dilluns a dissabte de 9 a 13 h i de 16 a 19 h, i els diumenges de 9 a 13 h.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom