Montgat encendrà els llums aquest divendres

0
476

Els llums de Nadal de Montgat lluiran encesos als carrers i les places del poble a partir de dia 1 de desembre. Serà el dia que es celebrarà l’acte d’encesa de llums a la Plaça de la Vila de Montgat, on hi lluirà el tradicional arbre de Nadal, i es donarà el tret de sortida a la campanya d’actes i activitats nadalenques que es desenvoluparà als eixos comercials del poble.

L’espectacle “La clau del Nadal” comptarà amb la participació de l’alumnat de l’escola de dansa Duo Dance. Per facilitar l’assistència de les famílies amb infants, hi haurà dos passis de l’espectacle, el primer a les 18.30 h i el segon a les 20 h. 

A continuació, diumenge 10 de desembre es recuperarà la celebració de la Fira de Nadal al Parc del Tramvia on s’hi podran trobar parades d’artesania, fira d’entitats i un munt d’activitats per la canalla. A més, aquest any a les 13 h està previst un concert de música a càrrec del grup Gospel Sentits de Badalona.

D’altra banda, els caps de setmana del 16 i 17 i 23 i 24 de desembre s’han organitzat tallers infantils de Nadal i jocs als eixos comercials de Montgat.  

Finalment, els dies 28 i 29 de desembre s’organitzarà el Parc de Nadal per a infants de 0 a 12 anys a la pista 2 del Poliesportiu Sílvia Domínguez.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom