Marcel·la Fort, nova Síndica de Greuges de Tiana

0
504

El Ple Municipal ha escollit per unanimitat Marcel·la Fort com a Síndica de Greuges. Tiana recupera, així, la figura del Síndic de Greuges. Marcel·la Fort és docent de formació i actualment està jubilada. Durant la seva carrera professional, Fort ha fet classe en diversos centres del Maresme i el Barcelonès. Va ser una de les primeres mestres de l’Escola Clavé de Tiana, on ara hi ha l’escola Tiziana, i ha dirigit l’escola bressol de Montgat.

En el món associatiu de Tiana ha format part d’entitats com el grup ecologista El Rocar, el Grup d’Astronomia, l’Assemblea Nacional Catalana o el comitè de veïns de HPO de Can Gaietà. És voluntaria de l’Escola d’Adults Timó. Ha estat durant 19 anys membre del Consell de Medi Ambient. A més, va ser regidora de Gent pel Progrés  a l’Ajuntament de Tiana, entre el 2003 i el 2007.

La Síndica de Greuges tindrà la missió de vetllar, amb independència i objectivitat, pels drets de les persones en relació amb l’actuació exercida per l’Ajuntament. El ple de desembre l’ha escollit i, després de Nadal, amb el nomenament formal de l’alcalde, començarà a exercir.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom