Marcelinho Huertas enfonsa una Penya de dues cares (96-90)

0
1312

Jordi Creixell

El Joventut ha perdut a la pista de l’Iberostar Tenerife en el retorn a la lliga (96-90). Marcelinho Huertas, amb un autèntic recital (25 punts, 16 assistències i 33 de valoració), s’ha erigit en el botxí dels verd-i-negres, que han acabat pagant la seva bipolaritat. En els primers vint minuts els badalonins han estat a un gran nivell i han arribat a guanyar d’11 punts just abans del descans (31-42), però en la represa s’han anat diluint, sobretot en defensa, fins a encaixar uns imperdonables 39 punts en el darrer quart.

Els 32 punts de Prepelic i el millor partit a l’ACB del jove Arturs Zagars (16 punts i 6 assistències), que en absència de Neno Dimitrijevic ha fet un pas endavant, no han estat suficients per a la Penya, que malgrat encaixar un parcial d’11-1 en els primers minuts del tercer quart ha aconseguit arribar amb opcions al tram decisiu (57-58). En els darrers deu minuts, però, Huertas ha agafat el timó del partit i ha destarotat completament la defensa verd-i-negra, que no l’ha pogut aturar mai. La derrota a Tenerife, la tretzena de la temporada, suposa un nou cop dur per a les aspiracions dels verd-i-negres de repetir presència als “playoffs”. Els badalonins segueixen sense trobar la regularitat necessària durant els 40 minuts i l’aturada del campionat tampoc no ha servit per recuperar la millor versió d’Alen Omic, de nou força discret. L’Unicaja, a l’Eurocup i a l’ACB, serà el següent obstacle per al conjunt de Carles Duran, que buscarà l’aixopluc de l’Olímpic per intentar retrobar-se amb el triomf.