Les obres del passeig marítim de Montgat es reprendran a la tardor

0
1136

Les obres del passeig marítim de Montgat es reprendran a la tardor. Durant aquesta temporada d’estiu no es preveu la realització de més treballs per enllestir el nou passeig marítim de la localitat a l’àmbit de la llotja de pescadors. Des de l’Ajuntament s’ha pres la decisió que les obres no convisquessin amb la temporada de bany i amb un moment d’augment de la mobilitat al voltant del passeig i la platja. La presència de maquinària al litoral i les necessitats del personal d’obres per poder desenvolupar els treballs no es considera compatible amb l’ús lúdic de les platges i, per seguretat, des del Consistori s’ha decidit posposar els treballs a passat l’estiu.

De fet, les obres ja haurien d’estar enllestides, però la troballa de terres impactades al talús del passeig ha endarrerit tot el procés per l’anàlisi de la qualitat del sòl, l’anàlisi de riscos a tercers i la proposta de neteja. Ara, l’Agència de residus de Catalunya ha de validar aquests informes. Tan bon punt estiguin validats l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) licitaran els treballs de descontaminació. Així, la previsió és que les obres es reprendran bon punt estiguin licitats els treballs de sanejament de les terres impactades.

L’Ajuntament de Montgat ja ha demanat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona que acceleri la tramitació de la licitació dels treballs de sanejament, per poder accelerar el procés i que en els pròxims mesos, es puguin continuar els treballs d’urbanització del passeig, la llotja i les noves instal·lacions esportives del Club Marítim per tenir-ho tot enllestit per la temporada que ve de platges, tal com estava previst l’any 2021.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom