L’antiga marca de llet badalonina Corele reneix a l’Empordà

2
4903

Molts badalonins encara la recorden, i sobretot el sabor de la llet Corele, que tenia la seva seu a Pep Ventura fins a l’any 1990. Ara fa 30 anys. Tres dècades després, la marca de llet Corele tornarà al mercat. Un productor de llet de Girona ho farà possible, juntament amb altres petits productors del Montseny, en el renaixement d’aquesta històrica marca. La iniciativa de recuperar aquest marca, fundada el 1940 i associada a una cooperativa receptiva de llet, neix d’Alfons Subirana, fill d’un dels fundadors de Corele, que va tenir la seva seu a Badalona. Subirana fa 16 anys va fundar Làctics del Montseny, que dona sortida a productes de petits elaboradors, i Petit Plaer, l’empresa a través de la qual comercialitzarà Corele. El vincle emocional amb aquesta marca de llet badalonina farà que la llet, pasteuritzada, es vengui només amb envàs de vidre reciclable. Subirana, que també considera d’obrir mercat amb llet ecològica, explica que la llet es començarà a comercialitzar als supermercats Condis, però es preveu que a curt termini també es pugui comprar en d’altres. Pel que fa a la producció, estima començar venent entre 3.000 i 4.000 litres de llet al dia –l’antiga Corele venia 20.000 litres diaris.

2 COMENTARIS

  1. La llet corele quant era petita jo la prenia en bossa de litre d’això ja fa uns quants d’anys era bonisssima a veure si torna amb el mateix sabor que tenia

  2. Yo he trabajado en yoplait,leche ato y asturiana,y recuerdo como si fuera ayer esta magnífica leche corele,me encanta que vuelva,y sobretodo por Navidad, seguro que la seguiré comprando, estoy entusiasmado.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom