L’Ajuntament obre expedient al Casal de Tiana per incomplir les mesures de salut pública contra la Covid-19

0
4829

L’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, el regidor Mateu Hernández i un representant de la Policia Local s’han reunit aquest dimecres amb responsables de l’empresa COMAR SPC, que gestiona el bar “El Casal de Tiana”, per comunicar-li l’obertura d’un expedient que podria acabar amb la clausura de l’activitat, segons ha explicat el consistori en un comunicat. L’Ajuntament atribueix als responsables del Casal un llistat d’incompliments en els horaris, el poc control en els sorolls o l’escassa o nul·la diligència amb les mesures de salut pública per contenir la pandèmia de la Covid-19.

Aquest darrer tema, el reiterat incompliment de les mesures aprovades pel Comitè de Crisi amb relació al desenvolupament de la pandèmia de la COVID 19 per tal de minimitzar els riscos i conscienciar la ciutadania, ha estat el detonant que ha provocat la contundent reacció del consistori. L’alcaldessa de Tiana els ha explicat que aquest és un cas de salut pública i de protecció de la comunitat i que no és possible mantenir una actitud laxa com si no passés res. La voluntat del govern del municipi és vetllar pel bé comú dels veïns i veïnes i no es poden permetre actituds que hi vagin en contra.

Dilluns 3 d’agost, els responsables tècnics municipals valoraran si el canvi d’actitud dels responsables d’El Casal de Tiana permeten continuar mantenint en marxa la seva activitat comercial.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom