L’Ajuntament de Montgat tanca cautelarment el Club de Tennis Turomar

0
6347

L’Ajuntament de Montgat ha tancat de manera cautelar les instal·lacions del Club de Tennis Turomar per reiterats incompliments de la normativa vigent pel que fa a seguretat i salut pública.

El passat 3 de juny, l’Ajuntament va realitzar una inspecció tècnica a les instal·lacions esportives del Club i va veure diferents punts que incomplien les normatives, alguns d’ells greus. D’aquesta inspecció se’n va derivar un informe tècnic que es va notificar als propietaris i gestors del Club de Tennis per tal que duguessin a terme les corresponents actuacions.

Després de diverses inspeccions pels reiterats incompliments de la normativa, que han derivat també en sancions econòmiques, a data 26 de juliol els gestors del Club encara no han solucionat cap dels punts que s’incomplien ni han lliurat a l’Ajuntament la documentació requerida.

Els incompliments i la manca de resposta ha motivat que el Consistori hagi procedit al tancament cautelar de les instal·lacions fins que no es doni compliment a la totalitat dels requeriments que es deriven de l’informe tècnic del 3 de juny.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom