L’Ajuntament de Badalona fa els tràmits perquè la Mobba deixi de ser BCIL

0
1949

El consistori ha presentat un recurs al TSJC per la sentència que impedeix l’enderrocament de la Mobba, però nega que tingui presa la decisió d’enderrocar-la total o parcialment.

L’Ajuntament de Badalona ha presentat un recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra la sentència que impedeix l’enderrocament la Mobba. El govern municipal defensa que l’edifici no pot ser un Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), ja que en les condicions actuals no es pot actuar sobre l’edifici. D’aquesta manera deixa oberta la possibilitat tant a fer-li un manteniment, com a presentar un pla definitiu d’enderrocament parcial o total de l’antiga fàbrica. Fonts municipals asseguren que no hi ha cap decisió presa respecte al pla definitiu.

Actualment, la sentència del número 14 de Barcelona impedeix l’enderrocament de l’edifici fent cas a un informe de la Generalitat que posa en valor l’interès i les qualitats arquitectòniques de la construcció. En el mateix informe es posava sobre la taula la possibilitat de ser declarat Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), però des del govern actual no ho veuen amb bons ulls.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom