La Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme reobre l’exposició ‘Recién Pintado’

0
2080

Després d’un llarg parèntesi provocat per la pandèmia de la Covid-19, a partir del dimarts 8 de setembre es podrà tornar a visitar l’obra de deu artistes del grafitti i l’art urbà a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme, al carrer de Francesc Layret 78-82.L’exposició “Recién pintado” presenta l’obra col·lectiva de deu artistes: Bre; Santiago Jaén; Crajes; Spogo; Dagoe; Sm172; Elbi Elem; Rubén Sánchez; Juan Chacón i Marcos Navarro. Tots tenen dos vincles en comú: la intervenció al carrer i la ciutat de Badalona. Aquests artistes representen l’evolució d’una cultura i un estil de vida que va començar als anys noranta amb el graffiti i el hip hop, i que s’ha ramificat en corrents diferents que reflecteixen una gran riquesa cultural i estètica.
Entre finals del mes de gener i durant tot el mes de febrer de 2020, els deu artistes van intervenir directament a les parets de la Sala Josep Uclés, que es va convertir, així, en el seu propi espai de creació. Cada setmana dos artistes treballaven en les seves creacions i el públic podia accedir a la sala per tal de veure en directe i compartir amb ells el seu sistema de treball, les seves inquietuds i la seva recerca artística. D’aquesta manera, la Sala no només oferia una exposició diferent, pel caràcter de la mateixa obra, sinó, especialment, per la connexió directa i personal que s’establia entre l’artista i el públic.
L’obra completa es va inaugurar el dia 3 de març, però poc després, a conseqüència de l’alerta sanitària, la sala va quedar tancada al públic.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom