La Policia Local de Tiana ha aixecat acta i identificat a 43 joves que feien “botelló”

0
4100

La Policia Local de Tiana ha aixecat acta i identificat 43 joves que feien “botelló” durant la nit d’aquest dissabte a diumenge. De fet, aquest cap de setmana ha coincidit amb la Festa Major de Sant Cebrià, que l’Ajuntament havia suspès. La Policia Local també ha atès tres denúncies per festes no autoritzades, una denúncia per tinença de substàncies psicotròpiques i danys a la via pública.
La Policia Local de Tiana havia preparat un dispositiu especial per aquest cap de setmana davant les convocatòries a xarxes socials d’alguns grups de joves per consumir begudes alcohòliques a la via pública. Durant tot el servei, les tres patrulles han fet tasques de control i prevenció de “botelló” pel poble així com la vigilància de seguretat ciutadana per possibles danys del mobiliari urbà. Fruit d’aquest dispositiu especial, s’ha aixecat acta i identificat a 43 joves de diferents municipis: Badalona, Montgat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià, El Masnou, Teia, Alella, Premia, Barcelona i Tiana.
Els joves, dispersats per diferents zones del poble, també han ocasionat danys en algun vehicle estacionat i al mobiliari urbà. La Policia Local ha comprovat els fets i aixecat acta. D’altra banda, aquesta matinada també s’han atès tres denúncies per festes no autoritzades a dos domicilis del municipi i una per tinença de substàncies psicotròpiques.

Foto: Ajuntament de Tiana

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom