La Policia deté un individu amb un llarg historial delictiu

0
2581
Aquesta passada nit,  la Policia Local de Montgat ha detingut un individu que estava en ordre de recerca i detenció per delictes contra el patrimoni. La detenció s’ha produït en un control de rutina dut a terme a Montgat. Els agents de la Policia han interceptat un vehicle amb tres ocupants sospitosos, tots ells amb un extens historial delictiu. 
La coordinació en controls de seguretat de la Policia Local de Montgat amb agents de la Policia Local de Tiana i Badalona és freqüent. En aquest cas, la detenció és fruit de la perseverança i la coordinació entre els membres de la Policia Local de Montgat i la Policia local de Tiana, que realitzen controls periòdics als vehicles al seu pas per punts claus del municipi, per detectar situacions anòmales i garantir la seguretat i la tranquil·litat del veïnat.
La Policia Local agraeix també la col·laboració de la ciutadania, el CAP de la Policia local ha manifestat “és important que els veïns i veïnes de Montgat que observin situacions sospitoses de delictes a la via pública o en habitatges truquin a la Policia local per alertar-nos i que puguem actuar ràpidament”. Recordem que el telèfon de la Policia Local és el 934690707.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom