La Penya perd davant el Saragossa (72-93)

0
959
Prepelic ha fet 24 punts, però ha acabat desqualificat i no ha jugat els darrers quatre minuts. / David Grau

Jordi Creixell

Onzena derrota del Joventut a la lliga ACB, on els de Carles Duran no acaben de remuntar el vol. Aquest cop els badalonins no han pogut tombar el Casademont Saragossa i han sucumbit a l’Olímpic per 72-93 en un partit que s’ha trencat després del descans (a la mitja part el marcador era de 41-43).

La pluja de triples dels aragonesos, que al tercer quart estaven signant un espectacular 12/20, i el recital de Nemanja Radovic (29 punts, 8 rebots i 32 de valoració en només 21 minuts de joc) han destarotat completament una Penya que ha tornat a acusar la manca d’efectius en la posició de base, on Neno Dimitrijevic ha tornat a ser baixa per culpa de la grip gastrointestinal que ja li va impedir jugar contra el Tofas Bursa.