La Penya guanya al Morabanc a l’Eurocup (90-87)

0
783
Morgan ha fet un 2+1 decisiu a 31 segons del final. / David Grau

Jordi Creixell

La Penya segueix intractable a casa en l’Eurocup i ha tombat el Morabanc Andorra (90-87) en l’estrena del Top 16. Els verd-i-negres, com ja va passar davant del Múrcia, han tornat a protagonitzar un mal primer quart (16-32 amb 7/10 triples dels andorrans) i han remat a contracorrent gairebé tot el partit, però han reaccionat espectacularment en l’esprint final per capgirar el desenllaç del matx.

Els de Carles Duran no s’han posat per davant en el marcador fins a l’últim minut, gràcies a un 2+1 de Conor Morgan (un dels destacats amb 12 punts i 5 rebots) a 31,6 segons del final. David Walker, el millor dels andorrans (26 punts), ha dut la incertesa amb una altra acció de bàsquet i tir lliure addicional (88-87), però Harangody, que també ha estat determinant (16 punts), no ha perdonat des de la línia de personal (90-87).