Badalona comptarà amb 330 nous contenidors de residus sòlids urbans i nou mobiliari urbà abans que acabi l’any

0
1262

La Junta de Govern Local ha aprovat aquestes dues contractacions de subministrament per un import de 644.000 euros

Aquest migdia, la Junta de Govern Local ha aprovat la contractació del subministrament de 330 nous contenidors de residus sòlids urbans, repartits en 66 unitats per a cadascun dels tipus: resta; orgànica; paper i cartó; envasos i vidre. La previsió és disposar de tot aquest nou material abans que finalitzi l’any.

Nou mobiliari urbà

La Junta de Govern Local també ha aprovat la contractació de nou mobiliari urbà per reposar i substituir aquells elements que es trobin fets malbé. El contracte preveu el subministrament de bancs, papereres, fonts, pilones, senyalització normativa i de civisme, tanques, baranes i altres elements metàl·lics, aparca bicicletes i altres elements de mobilitats i material esportiu. El pressupost base de licitació de 344.953,87 € (IVA inclòs).

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha explicat que aquests nous contenidors “són el millor exemple que el servei de recollida de residus de la ciutat és una prioritat per al Govern municipal i resoldran les carències detectades a la ciutat pel deteriorament que pateixen”. Pel que fa a la compra de nou mobiliari urbà, Guijarro ha indicat que tots aquests nous elements “són necessaris per atendre les necessitats diàries de la ciutadania i millorar els espais públics de tots els barris de Badalona”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom