La Generalitat es tira enrere i no augmentarà el nombre de pisos a les Tres Xemeneies

0
1460

Les converses de l’Ajuntament i una part de l’oposició amb el Departament de Territori han facilitat l’aprovació del PDU per tornar al pla inicial en el projecte de construcció de les Tres Xemeneies. Un pla d’acció que implica la marxa enrere de la Generalitat a l’hora d’augmentar el nombre de pisos que hi havia previstos de construir a la zona de les Tres Xemeneies de 1.844 a 1.959 habitacles.

Fonts del mateix Govern indiquen que la decisió s’ha pres tenint en compte el parer de totes les administracions municipals i les al·legacions ciutadanes. La Generalitat va plantejar en una modificació del pla inicial fer més pisos reduint la mida mitjana dels habitatges de protecció oficial de lloguer. S’havia previst reduir la mida estàndard de 73 a 75 metres a entre 63 a 65 metres quadrats, d’aquesta forma augmentaven els pisos totals.

L’acció conjunta de Rubén Guijarro, Alex Montornés i Xavier García Albiol amb Territori serveix per fer realitat les demandes de l’Ajuntament de Badalona i Sant Adrià que eren reticents amb el fet que creixessin en 115 domicilis més. El Primer Tinent d’Alcalde, Alex Montornès, ha volgut destacar “la bona col·laboració de la Generalitat i dels diversos actors que van participar a l’acord”. Montornès ens ha assegurat que “en moments com aquests es demostra que es poden aconseguir coses si treballem plegades persones que podria semblar a primera vista que tenim posicions molt enfrontades”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom