La fàbrica de l’Anís del Mono de Badalona serà un gran centre gastronòmic

0
4778

Els murs de l’antiga fàbrica es canviaran per grans pantalles de vidre i la previsió és que estigui enllestida al 2024

L’empresa Osborne remodelarà la seva fàbrica de l’Anís del Mono de Badalona i serà un gran centre gastronòmic. Tal com us vam explicar, la idea de l’empresa és fer de l’Anís del Mono un espai per gaudir-ne més enllà de la part industrial i museística. L’empresa propietària està amb negociacions amb l’Ajuntament per acabar de tancar un projecte que obriria la fàbrica al mar a través del passeig marítim, però ja s’han avançat alguns detalls.


Segons ha avançat La Vanguardia, els principals canvis que es faran a l’edifici són la reconversió dels murs de l’antiga fàbrica en grans pantalles de vidre, de manera que l’edifici modificarà totalment el seu aspecte original. Hi haurà parets de vidre instal·lades a la façana que dóna al mar i a la pista de bàsquet lateral. L’entrada a l’interior de l’edifici es farà a través d’una d’aquestes parets de vidre.

Tal com ha explicat La Vanguàrdia, una altra gran vidriera diàfana s’instal·larà al mur lateral que ara confronta amb la pista de bàsquet. La ubicació privilegiada permetrà als visitants gaudir d’una esplèndida panoràmica del Pont del Petroli, un altre dels símbols més apreciats pels badalonins i que també està en procés de ser reformat. Encara que mantindrà la seva part museística en el qual es mostra el procés de producció, l’empresa Osborne ha demanat llicència municipal per instal·lar-hi un restaurant i un bar on es faran degustacions dels productes de l’empresa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom