La cavalcada de Reis tornarà aquest Nadal a Badalona

0
3700

El proper 5 de gener la ciutat de Badalona recuperarà pels seus carrers la Cavalcada de ses Majestats, els Reis d’Orient.  Tot i que pendents de l’evolució de la normativa sanitària a causa de la covid-19, la previsió és que la Cavalcada del 2022 recuperi el seu format habitual. El Departament de Cultura ja ha començat a treballar en l’esdeveniment, després de la suspensió que la pandèmia va imposar a la que havia de celebrar-se el passat gener. Tal com avançava el TOT, a principis d’octubre, l’Ajuntament té previst repetir l’experiència del Campament Reial, del 28 de desembre de 2020 al 4 de gener. https://www.eltotbadalona.cat/el-campament-reial-tornara-aquest-nadal-per-segon-any-consecutiu/

Sorteig dels infants que aniran a dalt de les carroses

L’Ajuntament de Badalona, mitjançant Regidoria de Cultura,Educació i Joventut, convoca un sorteig públic dirigit a infants d’entre 8 i 14 anys, que vulguin formar part de la Cavalcada de Reis de Badalona 2022, per anar a dalt de les carrosses dels Reis i de les Carrosses Dolces. S’escolliran dos grups d’infants:

A.- 12 infants de 8 i 9 anys, que aniran a dalt de les Carrosses dels Reis.

B.- 36 infants de 10 a 14 anys, que aniran a dalt de la Carrosses Dolces.

El període d’inscripció comença el 28 d’octubre a les 10 del matí i finalitza el 16 de novembre a les 10 del mati de 2021. La presentació de sol·licituds es pot fer on line al Web Ajuntament (veure a tràmits) o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. El sorteig es realitzarà el dia 25 de novembre a les 17.30 h a la sala de premsa de l’edifici El Viver (plaça Assemblea de Catalunya, 9-12 baixos).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom