Junts per Catalunya abandona el govern de Tiana

0
1936

Tempesta política a l’Ajuntament de Tiana. La formació Junts per Catalunya ha abandonat el govern local, fins ara al costat d’ERC i el PSC. Tot plegat arriba després que l’alcaldessa Marta Martorell cessès el regidor Mateu Hernández pel cas de les obres a la Sala Albéniz. Amb aquesta sortida dels dos regidors de Junts per Catalunya, Mateu Hernández i Marta Guàrdia el govern tianenc queda en minoria.

Des de Junts per Catalunya a Tiana han defensat l’actuació d’Hernández i justifiquen que va voler aprofitar que ja s’estaven fent obres a la Sala Albéniz perquè “si no s’hagués realitzat en aquest moment, posar-los més endavant hauria suposat obrir de nou el sostre, causant una duplicitat de feina i costos que va voler evitar”. En el comunicat tornen a explicar, tal com van fer a la columna d’opinió de la revista municipal d’aquest mes de març, que el regidor va voler fer una donació per sufragar els costos d’aquests treballs per un valor d’uns 50.000 euros i que “inexplicablement” ni l’alcaldessa ni el PSC van voler acceptar-la.

Amb la sortida de Junts per Catalunya del govern de Tiana, ERC i PSC queden en minoria. L’oposició suma més regidors que el govern, cinc de Junts per Tiana i dos de Junts per Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom