El grup Quirónsalud reforça la xarxa assistencial a Catalunya amb l’obertura avui dilluns del nou Hospital Quirónsalud Badalona, amb l’objectiu d’oferir als ciutadans del municipi i a les poblacions veïnes del Barcelonès Nord i El Maresme un servei complet i especialitzat per tractar qualsevol tipus de patologia i urgència mèdica. El nou hospital està situat al costat al carrer de la Seu d’Urgell, 77, al barri de Casagemes. Tal com va avançar el TOT, la data d’obertura era aquest dilluns 2 d’octibre, i l’hospital ja ha atès aquest dilluns al matí els primers pacients.

35 especialitats a l’hospital

El nou hospital disposa d´una cartera assistencial completa amb 35 especialitats mèdiques i quirúrgiques i les millors infraestructures: consultes externes, quiròfans i hospitalització. En total, el nou hospital compta amb 72 habitacions individuals (8 d’elles, suites), 6 quiròfans, 6 boxes UCI, 12 boxes REA, 10 habitacions d’hospital de dia quirúrgic, 36 consultes, 2 sales d’endoscòpia i una àrea completa de diagnòstic per la imatge amb una dotació completa: ressonància magnètica, TAC, radiologia convencional, ecògraf, mamògraf, densitometria i ortopantomografia. Pel que fa a les urgències mèdiques, el nou hospital Quirónsalud Badalona tindrà una àrea de més de 600 metres quadrats que permetrà separar els adults de les urgències pediàtriques.

Com ha anat el primer dia?

Tal com indica el Dr. Josep Vega, Gerent de l’hospital, “a les 8 del matí s’han obert les portes del nou hospital amb els primers pacients que tenien programada una prova diagnòstica o una visita amb un especialista mèdic. Durant el dia, més de 150 pacients seran atesos en consultes externes i en diagnòstic per la imatge. També a la zona de quiròfans s’han practicat les primeres intervencions, concretament 3”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom