Incertesa amb la ubicació de la Fira Medieval de Badalona a quatre dies del seu muntatge

0
12019

La Fira Medieval de Badalona que s’ha de celebrar aquest cap de setmana, dissabte 25 i diumenge 26 de març, ara mateix no coneix la seva ubicació. Els organitzadors asseguren que estan en converses amb l’Ajuntament per tal de fer possible la fira d’enguany que originalment s’havia de fer a la plaça Pompeu Fabra. Des de l’Ajuntament, però, no veien amb bons ulls fer-la en aquesta ubicació.

Un dels altres emplaçaments que també es va posar sobre la taula va ser el Front Marítim, però aquest cap de setmana hi tindrà lloc la cursa Ponle Freno.

L’any passat la fira ja va destapar una sèrie de polèmiques. En primer lloc, pel perillós episodi d’un cavall que va saltar per sobre de les tanques de seguretat i el perill que això va ocasionar per diverses famílies. A més, mesos més tard es va saber que la Festa Medieval no disposava de cap permís, ni de Cultura ni de Participació, per tal d’executar cap espectacle pirotècnic ni de focs artificials, el qual es va acabar fent.

També l’any passat, la Guàrdia Urbana va haver de desmuntar la Fira d’Hivern a Pompeu Fabra, dels organitzadors de la mateixa Fira Medieval, quan ja s’havien col·locat les paradetes a la plaça per la manca dels permisos pertinents.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom