Flashy Ice Cream, Susi Abanades i Reggae per Xics encapçalen el cartell musical de la Festa Major d’aquest any. Juntament amb les orquestres Cimarrón i Mitjanit, els Tokem per Tu i els Dj Isidre i Mestre Xavier Dj formen la banda sonora d’aquest Sant Cebrià.

Els Flashy Ice Cream, un dels grups de referència de la nova escena urbana catalana. De fet, el seu àlbum Aftersun va ser proclamat millor disc de músiques urbanes del 2022 per la revista Enderrock. Els tindrem a l’escenari de Sant Cebrià, al Parc de l’Antic Camp de Futbol, divendres, 15 de setembre.

Just abans d’ells, la tianenca Susi Abanades, guanyadora de l’edició 2022 del festival MaresmusicInspirada en sons experimentals com els d’El Petit de CaEril, La Bien Querida o Amaia, la seva música és una aposta personal i màgica. 

Reggae per Xics, torna. Els The Penguins van haver de deixar el concert a mitges l’any passat a causa de la pluja. I aquest any tornen per poder presentar sencer el seu Quadern de Bitàcolal’espectacle pel qual van guanyar el Premi a la ‘Millor gira d’artista o grup per a públic infantil o familiar’ en la darrera edició dels Premis ARC. Els tindrem a Tiana el divendres, 15 de setembre a la tarda.

El joc de percussions i coreografies dels Tokem per Tu farà esclatar la festa aquest Sant Cebrià després del Toc d’IniciEls seus ritmes són el vehicle per portar l’alegria al carrer i fer un espectacle que és la barreja perfecta entre rua i estàtics amb coreografies vistoses. 

El ball de Festa Major repeteix format aquest any amb dues orquestres. La Cimarrón, l’orquestra guanyadora de 5 Premis ARC al millor directe amb 50 anys d’història, omplirà la pista de ball dissabte després del correfoc. És una de les orquestres amb més tradició i solera de Catalunya i ens visita amb la vocalista tianenca Joana Mas.

Tancarà la nit La Mitjanit. L’orquestra de versions torna per aclamació popular. Energia a l’escenari que us farà vibrar mentre escolteu i balleu el millor dels grups que us agraden i en descobriu de nous.

Divendres tancarà la nit de Festa Major Mestre Xavier Dj dissabte, al mig de la pista, i al mig de les dues orquestres, DJ Isidre. Els clàssics de sempre a la seva manera.

Una setmana abans, el dissabte, 9 de setembre, descorxant la festa, la Banda Patilla torna a fer la cercavila de la Descorxada que acabarà al Parc Doctor Mascaró amb sessió doble de DJ amb Dj Bruguera i Dj Erixen.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom