Exposició de legos “Que la força t’acompanyi”a Tiana

0
1559

L’Espai Cultural de Tiana s’ha transformat per acollir la mostra de Legos de Pol Duarte Comas de 13 anys. És la primera exposició dedicada als infants de Tiana que acull l’Espai Cultural. I per aquest motiu han volgut recrear tres espais diferents que acolliran les 40 peces que en Pol ha cedit per donar vida a un món imaginari aquestes festes de Nadal. Roger Arjona ha dissenyat tres ambients diferents que donaran vida a les maquetes.

L’exposició s’ha concebut com un recorregut per tres ambients diferents on els nens i nenes podran veure les peces, però, a més, entraran en tres mons màgics. El món de Harry Potter, la galàxia d’Star Wars i la selva de Jurassic Park.

Entre les peces de la col·lecció hi ha el mestre Jedi Yoda, les diferents naus d’Star Wars, la portalada de Jurassic Park i la cambra secreta de Hogwarts.

L’exposició es podrà visitar fins al diumenge, 9 de gener del 2022. Estarà oberta els matins d’11 h a 13 h i les tardes de 17 h a 19 h. Els dies festius tancarem. El 5 de gener, mentre esperem que arribin els Reis d’Orient, l’exposició estarà oberta i hi haurà xocolata desfeta per a tothom. L’exposició és possible gràcies al patrocini de Tartera Electricitat i Farguell Indústries Metàl·liques.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom