Es restringeix l’accés al parc de la Serralada de Marina davant l’elevat risc d’incendi

0
1436

L’Ajuntament de Tiana i de Badalona restringeixen l’accés dels vehicles de motor al parc de la Serralada de Marina per l’elevat risc d’incendi. A partir de les 00 h d’aquest divendres, 15 de juliol, ha entrat en vigor el decret d’alcaldia, ratificat pel ple municipal de juliol, sobre la restricció de les pistes de muntanya. El decret preveu la restricció de la circulació dels vehicles de motor per les següents pistes forestals:

Camí de l’Alegria.
Camí de Can Ballús.
Camí El Rocar.
Camí del Seminari.

Els veins i les veines i les persones que treballin a la zona podran accedir per les quatre vies forestals.

Així mateix, l’Ajuntament restringeix les activitats i actes públics previstos dins el parc natural. De comú acord amb l’Ajuntament, els organitzadors dels concerts de Marc Parrot i Marco Mezquida Trio, previstos per aquest cap de setmana a can Reon, han decidit suspendre els actes. El Consistori havia ofert espais alternatius dins el nucli urbà.

L’Ajuntament de Tiana demana la màxima col·laboració ciutadana davant la intensificació de l’onada de calor i l’alt risc d’incendi aquest cap de setmana. La previsió és d’una onada de calor persistent que podria arribar per sobre els 40 graus de temperatura amb mínims que superaran els 20 graus. El que agreuja, també, el risc d’incendi.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom