En Comú Podem va reivindicar l’Orgull de Barri a la plaça Trafalgar

0
990

El passat divendres 8 de juliol, Badalona en Comú Podem va presentar un acte per reivindicar l’Orgull de Barri a la plaça Trafalgar. L’acte va ser presentat per l’Aïda Llauradó, candidata d’En Comú Podem a l’alcaldia de Badalona i actual Segona tinenta d’Alcaldia de Feminismes i LGTBIQ+, va comptar amb la participació de la Clari Organvídez, regidora a Santa Coloma i membre de l’entitat LGTBI Entetem, la Valle Alcaide, presidenta de l’Orgull Pota Blava del Prat, l’activista transfeminista Diego Genderhacker i l’escriptor i influencer Roy Galán.

L’alcaldable d’En Comú Podem a Badalona va destacar la importància de celebrar i reivindicar el valor de la diversitat als barris: “que els nostres carrers i places s’omplin d’orgull, d’alegria i de lluita pels drets LGTBI”. A més, Llauradó va afegir que “la lluita LGTBI ha d’incloure la perspectiva de classe i antiracista. Per nosaltres, treure l’Orgull dels centres urbans i visibilitzar l’alliberament sexual i de gènere als barris és fonamental”.

Per la seva part, Organvídez va voler destacar que “la manca de referents fa que moltes persones LGTBI acabin marxant a Barcelona on hi ha més espais d’oci i trobada. Però nosaltres volem ser visibles a la nostra ciutat i crear aquí els nostres espais perquè ningú hagi de marxar”.

La part festiva de l’acte va comptar amb el Show Drag de Ken Pollet i Àlex Marteen i el concert d’Alan Neil que va presentar el seu treball “Rave Flamenca”, una proposta que sense renunciar a les seves arrels andaluses i flamenques s’endinsa en la mítica ‘ruta del bakalao‘ i la també coneguda ‘música màquina’. L’Orgull de barri dels comuns va emplenar la plaça Trafalgar de Llefià durant tot el vespre i el veïnat va poder gaudir dels espectacles que va reivindicar la diversitat i l’orgull als barris populars.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom