Els infants de la Fundació Salut Alta creen un informatiu

0
1293

Amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants, que se celebra el 20 de novembre, els nens i nenes de la Fundació Salut Alta han treballat la importància del dret a ser escoltats. I per a recollir totes les reflexions fetes, amb l’ajuda dels i les adolescents de l’entitat, s’ha creat l’infoSA, l’informatiu oficial de la Fundació Salut Alta.

Donem veu a la infància?

Com es diu a l’informatiu “venim d’un temps de confinament on hem pres moltes decisions i, en molts casos, no hem tingut en compte l’opinió dels més petits”. És per això que aquest any, com a entitat, s’ha decidit apostar per ressaltar la importància d’aquest dret.

Com s’ha creat l’InfoSA?

Inspirats en l’infoK, l’informatiu infantil de Televisió de Catalunya que moltes tardes visualitzem al projecte d’adolescents, ha sorgit l’InfoSA. A través d’un presentador i dos reporters, es treballen preguntes com “Què és un dret?”, “Per què és important el 20N?” i es fan entrevistes a infants, famílies, membres de l’equip o voluntariat. A més, l’atrezzo i l’ús de la càmera també ha estat en mans dels adolescents de l’entitat. Per posar en pràctica aquest dret, ens agradaria que aquest vídeo arribés a molta gent. Una manera de reconèixer el treball realitzat i demostrar que els nens i nenes tenen molt a dir i que, com a societat, oferim espais on ser escoltats.

Podeu visualitzar l’informatiu a través de Youtube o descarregar l’arxiu aquí

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom