El primer debat electoral serà sense Albiol: el candidat del PP ha declinat participar per “estratègia electoral”

0
2050

El primer debat de campanya electoral a Badalona serà avui dimarts 16 de maig, a les 18.30 h, al Teatre Margarida Xirgu i està organitzat per l’ACN. El candidat del PP a l’alcaldia de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha declinat finalment participar en el debat electoral organitzat per l’ACN amb els caps de llista que es presenten a l’alcaldia a les eleccions municipals del 28-M.

L’equip de campanya del Partit Popular es va justificar assegurant que és per “motius d’estratègia electoral”. L’equip de campanya del PP a Badalona, que, segons explica ACN, sabia de l’existència del debat des del febrer, va proposar que ocupés el seu lloc el número 2 de la candidatura, Juan Fernández, però l’ACN ha decidit deixar la cadira d’Albiol buida perquè el debat proposat és entre els caps de llista.

Està previst que participin en el debat els candidats: Rubén Guijarro (PSC), Dolors Sabater (Guanyem Badalona En Comú), Àlex Montornès (ERC), Aïda Llauradó (Badalona En Comú Podem), David Torrents (Junts per Catalunya) i Àlex Romero (Badalona Suma).

Un dels noms que més pot sorprendre és el de l’Àlex Romero. Badalona Suma és una candidatura que compta amb els drets electorals del Pacte Local, per tant, segons la resolució de la Junta Electoral, tenen dret a participar en el debat. El partit format per antics militants del PDeCAT té l’alcaldable més jove, Romero, amb tan sols vint anys.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom