El Museu se suma a la celebració dels 175 anys del Gran Teatre del Liceu

0
580

El Gran Teatre del Liceu ha organitzat, amb motiu de la celebració dels 175 anys de la seva fundació, un complet calendari d’activitats que es portaran a terme arreu del territori català durant les temporades 2021/2022 i 2022/2023.

L’objectiu és compartir els anys d’història del Teatre amb persones i entitats que, d’alguna manera, han contribuït a construir-la i a fer-la créixer. Amb aquesta voluntat ha nascut també el projecte “Museus i Liceu: una història compartida” que convida als museus i col·leccions de Catalunya a participar de l’efemèride exhibint alguna peça relacionada amb el gran teatre líric barceloní.

El Museu se suma a la iniciativa, en la qual participen un total de 119 centres culturals catalans, mostrant dues peces estretament vinculades al Liceu: un bombí que va pertànyer a Vicenç Bosch, gran amant de l’òpera i assidu al Liceu, i una estola que Vicenta Romeva Romeva solia lluir quan assistia a aquest teatre de l’òpera. Us convidem a descobrir-les des d’avui, dimarts 15 de març, i fins al 17 d’abril.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom