El Badalona empata a 1 gol davant el Castelló

0
807

Albert Fibla

Empat a un gol del Badalona davant del Castelló, un dels equips de la zona de play-off d’ascens. Tot i la desesperada situació dels escapulats, que continuen sent antepenúltims, el punt s’ha de donar com a bo. Uns minuts abans que arribés 1-0, Hugo Esteban ha estat atropellat, literalment, a dins de l’àrea pel porter del Castelló, Campos. La jugada hauria pogut acabar perfectament en un penal i expulsió, però l’àrbitre, el murcià Campos Salinas, no ha xiulat res. En tot cas, a la mitja part s’ha arribat amb avantatge de l’equip de Manolo González gràcies a la rematada a la xarxa que ha fet el badaloní Kilian Duran a centrada de Chema Moreno. Com era d’esperar, el Castelló ha sortit decidit a empatar després del descans. Els orelluts, de fet, han dominat i han obligat Morales ha intervenir amb encert en unes quantes ocasions. Finalment, han aconseguit l’1-1 en una rematada de Juanto Ortuño en el segon pal, aprofitant un desajustament defensiu.

El Badalona ha pogut marcar el segon, en jugades protagonitzades per Hugo, Robusté, Chema i Cris Montes. Però el marcador no s’ha mogut.