Editen un llibre en benefici de la investigació del càncer colorectal a Can Ruti

0
1509

Fa 10 anys van diagnosticar un càncer de còlon a en Xavier Giribés i Sala, a l’edat de cinquanta anys. En aquell moment li van pronosticar no més de dos anys de vida, però va aconseguir lluitar contra la malaltia durant més de set anys.

Durant aquest temps, en Xavier va escriure les seves vivències amb la intenció de publicar un llibre, Les bates blanques, que contribuís a la recaptació de fons per a la investigació del càncer. Així és com va començar aquest projecte. El llibre Les bates blanques explica el dia a dia de conviure amb el càncer: com afrontar l’evolució de la malaltia, com adaptar-se a una nova vida i, finalment, per què en Xavier va decidir escriure’l. De moment, i encara amb la campanya oberta, s’han aconseguit 10.000 euros que serviran per editar uns 500 llibres.

La publicació servirà per recaptar fons per a la investigació del càncer colorectal, concretament en un projecte de l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol – Can Ruti de Badalona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom