Celebra la nit de Sant Joan amb Fontisi

0
2215

Com cada any, i des de 1965, Fontisi ofereix una gran varietat de Coques de Sant Joan. Les de brioix, les de pasta de full, la de llardons i l’especialitat de nata són només algunes de les propostes que podràs trobar a la nova botiga de Plaça Pep Ventura 16, Badalona. A més, en els darrers anys també ha incorporat propostes que van més enllà de la tradicional de fruita o de crema, introduint nous sabors com la de xocolata.
A més, aquest any es podran adquirir de nou online a través del web fontisi.com, amb la recollida a l’antiga botiga del carrer Miquel Servet 202, Badalona, fins el dia 21 de Juny. Una opció de compra diferent per els que volen reservar la seva Coca de Sant Joan amb antelació.
Fontisi obre una nova botiga a Badalona
Encara no has visitat la nova Fontisi? Trobarà la nova botiga número 16 de la Plaça Pep Ventura 16, a Badalona. El nou establiment compta amb 200m2 i està destinat no només a la venda de productes de pastisseria, rebosteria i brioixeria tradicional sinó també a altres novetats, així com sorpreses salades i dolces.

La nova ubicació és més cèntrica i propera a altres comerços i al transport públic (línia 2 metro parada Pep Ventura, bus M25, M26, M28, M29 i M30), així com a aparcaments públics i zona blava. El local s’inspira en l’essència de la Fontisi més tradicional enfocada a la venda de pastisseria i brioxeria de la millor qualitat i preu amb una gran varietat de productes típics regionals. La nova estètica de l’espai i la marca vol respectar aquest estil tan propi però modernitzat i adequat a les noves propostes de mercat, oferint la qualitat de sempre amb una experiència de compra única. 

Fontisi, la pastisseria dels badalonins des del 1965.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom