Cavalcades de Badalona, Montgat i Tiana 2019

0
2624

Badalona

Els Reis d’Orient arribaran a les 16.30 hores, al Pont del Petroli. Els Reis i els patges recorreran la passarel·la de 250 metres i a les escales del pont hi haurà la rebuda institucional. Allà l’alcalde lliurarà a Ses Majestats el pa, la sal i la clau perquè puguin entrar a totes les cases de Badalona.

Montgat

A partir de les 17.30h, les carrosses reials començaran el recorregut des del barri Residencial Camí d’Alella i es dirigiran al Pla de Montgat. Continuaran pel barri del Turó del Mar, Les Vilares, Can Maurici, Can Ciurana, Pont de Tiana i Pare Claret, tocant al barri de Les Costes. Finalment, arribaran al carrer Marina, on es trobaran tot el seguici de comparses i animació que els acompanyaran per tot el carrer Marina i el Camí Ral. També hi haurà xocolatades en diferents barris Com en l’edició anterior, el recorregut finalitzarà a l’estació de Renfe de Montgat Nord.

Tiana

Arribada dels Reis d’Orient, a les 18h, baixada des de la Conreria. Tal i com explica la tradició, Melcior, Gaspar i Baltasar passaran per Tiana guiats per l’estrella d’Orient. Ses Majestats aniran acompanyats pels patges i faran el recorregut per els principals carrer de Tiana.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom