Can Ruti aposta pel programa Erasmus+

0
1514

L’Hospital Germans Trias i l’Institut de Recerca  Germans Trias i Pujol (IGTP) participen per primer cop en el programa Erasmus+ amb un ambiciós projecte orientat a digitalitzar les estades dels i les estudiants al centre. El projecte, que rep el nom de 4D en la Digitalització de l’Aprenentatge en la Pràctica, té l’objectiu de dissenyar una tecnologia mòbil que millori l’aprenentatge durant el grau d’infermeria i faciliti la comunicació entre l’entorn sanitari i l’universitari per tal d’enriquir l’experiència dels residents.

El programa Erasmus+, que finança programes a nivell europeu per promoure l’excel·lència en la docència des de diverses perspectives, no només està orientant a facilitar l’intercanvi d’estudiants, personal docent i investigador, sinó també a transformar el model i el currículum educatiu del conjunt d’Europa.

Comptarà amb un finançament total de 377.840 euros, i a Germans Trias serà liderat des de l’Àrea de Desenvolupament i Recerca de la Direcció Infermera per Cristina Casanovas, adjunta a la Direcció Infermera, i la infermera clínica Ariadna Huertas. Comptarà també amb el suport i seguiment de la Unitat d’Innovació de Germans Trias i de la Unitat de Projectes de IGTP, amb Sandra Fernández.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom