BDN Negra: Badalona ja té el seu primer festival de novel·la negra

0
2150

Serà el 7 i 8 d’octubre a l’Antic Escorxador de Badalona amb la participació d’una trentena d’escriptors com Tura Soler, David Cané, Yago García o Joana Hermoso

Badalona tindrà el seu propi festival de novel·la negra: la “BDN negra”. Durant dos dies, aquest divendres 7 i dissabte 8 d’octubre, l’Antic Escorxador de la ciutat acollirà una trentena d’escriptors i escriptores especialitzats en tots els ventalls del gènere noir. Una iniciativa impulsada pels establiments d’Abacus a Badalona (al Centre Comercial Màgic i al carrer Francesc Macià, 60) i amb la participació d’editorials com Terra Ignota, Alrevés, Llibres del Delicte o Ara Llibres.

La primera trobada de novel·la negra de Badalona se celebrarà en dos dies: el divendres 7 d’octubre a les 19 h es farà l’acte d’obertura. Anirà seguit d’una taula sobre True Crime moderada per Jordi Matamoros i amb la participació dels principals referents del gènere, com Tura Soler o Fàtima Llambrich. El segon dia, dissabte 8 d’octubre, serà una marató de conferències i trobades que s’iniciaran a les deu del matí i finalitzaran a les set de la tarda amb un acte especial de cloenda. El programa complet ja es pot consultar a “programa complet“.

El comissari del festival és l’escriptor badaloní Jordi Matamoros, autor d’una llarga llista de títols, que ha participat en gairebé tots els festivals de novel·la negra de Catalunya. És per aquest motiu que entén “com és d’important per la ciutat i la cultura la celebració d’aquestes jornades. Tenyirem de negre les lletres i les interpretarem des dels diferents vessants d’aquest estil literari, tot fusionant-ho amb l’entramat sociocultural de Badalona”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom