Badalona present als premis Gaudí: Carla Simón s’emporta 5 premis

0
683

La badalonina Carla Simón va ser una de les protagonistes de la gran festa del cinema català. El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) va acollir els XV Premis Gaudí en els quals es va recordar la figura del cineasta Agustí Villaronga, mort aquest diumenge.

La directora badalonina Carla Simón, amb la pel·lícula Alcarràs, va aconseguir un total de cinc premis al llarg de la nit: Millor direcció de producció, el Premi del públic, Millor guió original, Millor direcció i Millor pel·lícula. El film de Simón va ser el gran protagonista de la nit juntament amb dues produccions catalanes parlades en francès, “Pacifiction” i “Un año, una noche“.

A banda de la cineasta, altres badalonins van guanyar premis durant la gala. El badaloní Marc Orts va ser premiat amb el Gaudí al Millor so per “Un año, una noche“. La Carla Quilez, ballarina a l’escola de Badalona Quality Dance Studio va guanyar el Gaudí a la Millor interpretació revelació per “La materna”. La montgatina Laura Pedro es va fer amb el premi a Millors efectes visuals per la seva participació a “Un año, una noche“.

Un dels moments més emocionants de la nit va ser quan a l’”In memoriam”, on es recorden aquelles que ens han deixat i que van ser importants per l’escena del cinema del país, es va homenatjar la figura de l’actriu badalonina Maria Antònia Carbó, que ens va deixar l’any passat. “La Carbó” va estar molt vinculada a El Círcol de Badalona.

Autora: Júlia Florences

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom